vineri, 20 octombrie 2017

CONSULTATII INDIVIDUALE SI REMEDII PERSONALIZATE

Consiliere si remedii personalizate dietetice, fito-terapeutice si ayurvedice, in baza consultatiilor individuale. Consultatiile se fac prin email.
Programati-va o consultatie la adresa joywithjojo@gmail.com

Cerinte:
  • un diagnostic medical sau cel putin descrierea cat mai precisa a simptomelor;
  • descrierea pe scurt si cu sinceritate a stilului de viata si a stilului alimentar actual;
  • respectarea indicatiilor primite in urma consulatiei initiale si revenirea cu un feedback in functie de evolutia simptomelor;
  • plata in cont a sumei aferente tipului de consultatie.

Veti obtine:
Material scris continand:
  • evaluarea calitatii stilului de viata si alimentar;
  • determinarea sursei simptomelor (cauza problemei);
  • identificarea tipologiei ayurvedice (Vata, Pitta sau Kapha);
  • identificarea sursei dezechilibrelor din punct de vedere al Medicinei Traditionale Chineze (echilibrul Celor 5 Elemente fundamentale);
  • recomandari terapeutice personalizate, indicatii referitoare la nutritie si stil de viata, precum si o “reteta” cu remedii naturale, fito-terapeutice, ayurvedice, in baza informatiilor determinate la punctele anterioare;

Elaborarea prescriptiei se face la cerere si in urma achitarii sumei pentru consultatia initiala.
Consultatia pentru reevaluarea starii de sanatate si evolutia simptomelor se face la 2-3 saptamani distanta de la inceperea aplicarii remediilor recomandate initial. In urma consultatiei pentru reevaluare se hotaraste un plan de mentenanta a rezultatelor obtinute, se pot ajusta dozele sau schimba remediile.

Costuri:
  • Consultatie initiala si recomandari: 180 lei;
  • Consultatii ulterioare pentru reevaluare: 80 lei;
Remediile personalizate se prepara la cerere si se expediaza prin posta sau prin curier rapid. Preturile preparatelor difera de la caz la caz, in functie de valoarea ingredientelor folosite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

SALATA "FULLY LOADED" - Exotic Style

                      Dragii mei, nu ma pot abtine sa nu impartasesc cu voi cea mai noua descoperire culinara din domeniul vegetalelo...